TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pučálka

Zpět
  • Autor: 1a234
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 12460 kJ

Bílkoviny (g): 120, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 483, SAFA (g): 6, Cukry (g): 167, Vláknina (g): 78, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 2077 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 80.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 27.8, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Neloupaný hrách dáme nabobtnat( nejlépe přes noc) , potom dáme naklíčit ( např na síto)a občas prolijeme studenou vodou. Naklíčený hrách s olejem dáme zapéct nebo opražíme na pánvi. Křupavý hrách se může jíst s medem.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři