- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sójový granulát Bona Vita (v suchém stavu) | 100 |
Zeleninová směs lečo mražené | 350 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Cibule | 100 |
Olej řepkový | 10 |
Zeleninový vývar (čistý) | 330 |
Dochucovadla:
česnek,pepř, chilli,
Energetická hodnota celkem: 2806 kJ
Bílkoviny (g): 69,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 702 kJ
Bílkoviny (g): 17.3, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 12.3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 8.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Sojový granulát povaříme s jednou kostičkou zeleninového bujonu, scedíme a přihodíme na cibulku orestovanou na oleji, pak přidáme sáček mraženého zeleninového leča, podusíme ochutíme česnekem a nakonec přidáme rozšlehané vejce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.