TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazole na kyselo

Zpět
  • Autor: 1a234
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, ocet, 250 ml vývar z fazolí

Energetická hodnota celkem: 8108 kJ

Bílkoviny (g): 93, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 270, SAFA (g): 32, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 75, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1622 kJ

Bílkoviny (g): 18.6, Tuky (g): 10.6, Sacharidy (g): 54, SAFA (g): 6.4, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Den předem namočené fazole vaříme , až změknou. Cibuli usmažíme, zaprážíme moukou , a umícháme světlou jíšku.Zalijeme vývarem z fazolí a povaříme, Vmícháme scezené uvařené fazole , ochutíme a necháme přejít varem

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

27. 02. 2017 17:50
Místo vývaru z fazolí dávám zakysanku a taky je to moc dobré.

Naši partneři