TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Batáty s bielou fazuľou v parad.omáčke zapečené

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

soľ, čierne korenie

Energetická hodnota celkem: 3861 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 165, SAFA (g): 3, Cukry (g): 40, Vláknina (g): 32, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 644 kJ

Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 27.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 6.7, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Batáty očistíme, pokrájame na kocky a uvaríme nad parou do polomäkká. Zmiešame s bielou fazuľou s hlivou v paradajkovom pretlaku (vlastný polotovar) a vložíme do zapekacej misy , zalejeme tofu kyslou smotanou a dáme zapiecť do rozohriatej rúry na 40´pri teplote 180°C.

Fotografie

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři