- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tofu kyslá smotana | 150 |
Bielá fazuľa s hlivou v par.omáčke | 344 |
Batáty | 600 |
Dochucovadla:
soľ, čierne korenie
Energetická hodnota celkem: 3861 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 165,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 644 kJ
Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 27.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 6.7, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Batáty očistíme, pokrájame na kocky a uvaríme nad parou do polomäkká. Zmiešame s bielou fazuľou s hlivou v paradajkovom pretlaku (vlastný polotovar) a vložíme do zapekacej misy , zalejeme tofu kyslou smotanou a dáme zapiecť do rozohriatej rúry na 40´pri teplote 180°C.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.