TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tuňáková pomazánka s ovesnými vločkami

Zpět
  • Autor: Macatice
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

citronová šťáva, sůl, zelené bylinky podle chuti

Energetická hodnota celkem: 2076 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 61, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Postup přípravy

V misce smícháme lehce okapaného tuňáka v oleji (nebo iných rybiček v oleji, v případě rybiček bez oleje přidáme lžičku kvalitního oleje pro studenou kuchyni, například panenského olivového, nastrouhanou nebo na drobno nakrájenou cibuli, jogurt a ovesné vločky. zastříkneme citronovou šťávou a případně dochutíme dle vlastního gusta (sůl, čerstvá pažitka, petrželka nebo jiné bylinky). V případě potřeby zalijeme troškou vody a nechámě pět minut odležet, aby vločky nabobtnaly. Podáváme s menším krajícem chleba. 1 porce = cca 2000 kJ s poměrně vyváženou skladbou B/T/S a příznivým podílem SAFA, cukrů i vlákniny

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

29. 10. 2017 08:37
Vlocky zmeknou? Zajimavy recept. Zkusim, diky.

Naši partneři