- Autor: hansrene
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jogurt bílý polotučný průměr | 150 |
Ředkvičky | 121 |
Cizrna sterilovaná | 265 |
Dochucovadla:
Sůl pepř
Energetická hodnota celkem: 1844 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 55,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 184 kJ
Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 1.1, Sacharidy (g): 5.5, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Sterilizovanou cizrnu rozmačkat vidličkou, nakrájet ředkvičky a přidat jogurt, sůl, pepř
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.