TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Získané body

Tento měsíc: 105
Celkem: 5880
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Jak jste na tom se svým Indexem zdraví?

24. 10. 2019

Rádi byste změnili svůj životní styl a zhubli, ale chybí vám ten správný impulz? Dorazte 19. října na již třiadvacátý ročník Dne zdraví se STOBem.

Při hubnutí je důležité si uvědomit své úspěchy. Cílem filosofie STOBu je dosáhnout změny životního stylu. To je však pro mnohé v nedohlednu a těžko měřitelné, a tak často pokládáte za úspěch číslo na váze, které vám poskytne zpětnou vazbu pružněji. Nestaňte se ale jejím otrokem! Váha nikdy nemůže přesně zhodnotit vaše úsilí, a proto nedopusťte, aby číslo na váze řídilo váš život.

Hmatatelným důkazem kromě toho, že se budete cítit lépe, je Index zdraví. Že nevíte, jak se měří? Přijďte na Den zdraví a změříme vám ho. U stánku STOBu Vám  změříme složení těla. Ti, kteří začnou pravidelně cvičit, mohou očekávat zvýšení svalové hmoty na úkor tukové. A protože svaly jsou těžší než tuk, váha vám nemusí ukázat velké váhové úbytky, a to i přesto, že vám třeba bude volné oblečení.

Dalšími parametry pro určení Indexu zdraví je měření obvodu pasu, spočítání BMI (u stánku STOBu), měření glykémie (stánek Diavize). Jednoduché testy zdatnosti budou probíhat od 10.45 v hlavních tělocvičnách a kdo to nestihne, může přijít ke stánku STOBu, kde může tyto testy také absolvovat. Pokud byste na měření složení těla chvíli čekali, tak si v mezičase budete moc prohlédnout zajímavé výstavky, zapojit se do malování společného obrazu a pokud nebudete se svým Indexem zdraví spokojeni, můžete se poradit s odborníky. A taky se o své výsledky můžete podělit se svými kamarády ze STOBklubu - potkáme se v 13.30 v tělocvičně. A kdo jste nováček, nalepte si jméno na tričko - setkání naživo přece jenom předčí virtuální setkávání. Napište, s kým se uvidíme. Tak neváhejte a přijďte – více informací o celém dni se dozvíte zde

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

24. 10. 2019 13:19
Bohužel, zdravotní omezení mi dovolila jen částečné zapojení do akce, ale co u mne bylo měřitelné, dopadlo dobře :-).
20. 10. 2019 21:16
omlouvám se, že reaguji až ted, tak jste to určitě vyřešila a den si užila
09. 10. 2019 20:43
Přijdu , už se moc těším :-) Je možné parkování někde v okolí nebo je tam jako už téměř všude modrá zóna....

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři