TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 06. 03. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

marketta 31

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 8 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 2718
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133040.31 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5522 h 48 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

marketta 31

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Depka

17. 04. 2013

Svůj blok beru spíš tak,že se chci vykecat.Mám docela složitou povahu.Jsem hrozná cíťa a všechno si hned beru.Hlavně neúspěchy.Dneska jsem se ráno zas zvážila a měla jsem o půl kila víc.Někdo si řekne půl kila,ale když vážíte teď už 109 kg,tak vás deptá každé deko.
Je to pro mě dost flustrující,hlavně,když vím,že do příští endokrinologický poradny,která je v září,musím zhubnout pod 100 kilo.Je to boj.Připadám si jak v bludném kruhu,je to pořát dokola.Vím,že na to nesmím tak myslet a tlačit na pilu,ale pro mě je hrozně těžký smířit se stím,jak vypadám.Hlavně,když jdu do krámu a vydím tam to krásný oblečenía já se do ničeho nevejdu.Žádný hezký halenky a nebo košile,protože mám ruce jak zápasník sumo.A to nepočítám ty šaty,který nosit nemůžu,protože se mi dřou stehna o sebe a měla bych je spálený.
V létě dovolená a já zas budu na fotkách ta nejtlustší.Když se pak fotím s příbuznýma a nebo jen tak sama,tak já zaberu na fotce nejvíc místa.Už se na ně ani koukat nechci.hrozně mě to trápí.Čím dál tím víc.
Vždycky jsem se chtěla hezky oblíkat,chodila upravená... Teď si připadám jak neupravená ošklivá tlustá stařena...
Nikdy jsem takhle nechtěla vypadat.Kdyby nepřišla nemoc,tak bych asi takhle nikdy nevypadala,ale na to se přece nemůžu vymlouvat.Štítnou žlázu  má dneska kde kdo a taky hubne,tak proč ne já........ nějak mě ten život už unavuje.Po tom co mám všechno za sebou,už bych si zasloužila přece trochu štěstí a radosti,jenže já se neumím radovat,když vypadám jak přefouklá vzducholoď.
Snad mě tyhle stavy zase brzo přejdou,ale teď jsem hrozně naštvaná a hlavně smutná.Nějak se mi nic nedaří.....
Tak jak jsem na tom?? Konečně se váha hnula trochu dolu.byla tady u mě kamarádka a šli jsme spolu na procházku.Pak mi psala,že jsme ušli 5,5 km.Bylo to super a klidně by jsme ušli ještě víc,ale s dětma už jsme museli jít domů.Zase mě to tak nějak nakoplo.Jsem za to ráda.Všem co mě podpořili moc děkuju.Je to fajn.a včera mi dokonce chlap řekl,že mám menší pupek,což mě tak potěšilo...... :)))
Hodnocení (10 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 04. 2013 14:32
Nebut smutná,přišlo jaro,budeš mít víc pohybu s mrnousem venku,pravidelnou stravu a půjde to
17. 04. 2013 13:24
Ahoj ani neví jak se v tvém příběhu vidím !!! Ale nesmutni ono to půjde. Nejdřív se musíš dostat do psychické pohoda a vše půjde líp. Já nehubnu už asi půl roku . Teď dojíždím k lektorce Stobu na konzultace, ptz už jsem byla fakt zoufalá. Váha stojí dál ale měřila mě tou svoji šikovnou váhou a poměr tuků a svalů v těle se mění !!!!! Takže vůbec nekoukaj na váhu dojdi si někam na změření a cca za 2 měsíce to zkus znova . Mě to moc pomohlo!!! Konečně vím že se něco děje ikdyž na váze to zatím není vidět . Jinak přeju hodně štěstí ať se ti daří !!!!!!!!!!
15. 04. 2013 13:46
Nesmutni, takovýmhle stavům propadáme občas všichni, já taky, nejsi v tom sama. Jak píšou holky, do září uplyne fůra času, raduj se z maličkostí, z hezkého počasí, z dětí, z pěkné knížky nebo filmu. Něco si najdeš určitě. Moc ti přeju, abys měla sluníčkový den nejen venku, ale i v srdíčku :-)
15. 04. 2013 13:03
Ahoj, Markétko!!
Vracím se k tomuhle bloku asi počtvrté.Když ono je to tak těžké něco radit...
Z vlastní zkušenosti vím, že váha jde dolů, když na ní moc nemyslím.No a to je to , co jde těžko.Zvlášť, když je ještě to všechno okolo.
Ale všichni , co jsme tady Ti moc držíme palce, myslíme na Tebe a přejeme Ti do života víc radosti!!!! Ty to všechno zvládneš, chce to čas.
Přeji si , aby dneska sluníčko svítilo jen pro Tebe! Jarmila
15. 04. 2013 12:15
škoda že se tu už neobjevuje Burianek - ta řešila stejný problém. při léčbě štítky dost zhubla a pak se to stoplo a nic. taky z toho byla nešťastná.
15. 04. 2013 11:29
Nesmutni...ono to půjde! ;) do září ještě času dost :) uvidíš - vysvitlo sluníčko, kam to půjde, tak choď pěšky :) zdravá strava + pohyb :) zadaří se ;) hodně štěstí! ;)
14. 04. 2013 22:19
To bude tím počasím. Až bude konečně hezky svítit slunce, tak ti to dodá spoustu vitamínu D, spoustu dobré nálady a depky alespoň trochu ustoupí.
A jak říká můj vynikající profesor na lidské zdroje: najdi si nějakého svého negouše - to je například člověk, který ti nevěří, který tě zrazuje od toho co děláš apod.. To jsou prý nejlepší inspirátoři. Tak držím pěsti ať se dobrá nálada vrátí co nejdřív a přeji hodně sil v tom našem boji ;-)
14. 04. 2013 19:36
no, co si čtu...nemělas to v životě jednoduché...a naprosto se dají pochopit i ty depky...a je moc dobře, že to sem napíšeš...už jen tato maličkost ti na dušičce uleví :-) přeju ti moc trpělivosti a víry v to, že to štěstí se k tobě obrátí čelem a prostě bude líp !!!!
14. 04. 2013 19:05
Takovéhle stavy potkají občas každého z nás, tak nevěš hlavu, zase bude líp. Do září je opravdu ještě dlouhá doba a kila nakonec určitě půjdou dolů, moc držím palečky :-)) Taky jsem na všech fotkách ta nejvýraznější v prostoru, no co nadělám, snažím se, jde mi to pomalu, ale jsem ráda za i jen malý úspěch.
14. 04. 2013 18:40
Markéto nevěš hlavu, raduj se z maličkostí. Pokud si pamatuji, máš 2 úžasné děti, co by za to někteří dali. Do poloviny září je dlouhá doba a u tebe si tělo na nový režim zvyká asi déle. Bude lépe, držím pěsti :-)
14. 04. 2013 18:00
Markét, všechno půjde, řekni si třeba, že zatím si budeš zvykat na zdravou stravu a hubnutí tak nesleduj...a pořiď si něco pro radost, třeba jenom kytku na stůl, běž ven, vyjdi si s kámoškou na kafe, prostě se soustřeď na něco jiného. Bude líp, uvidíš!!!
14. 04. 2013 17:17
Na kontrolu jdu v půlce září.Snad se mi to podaří schodit... :)
14. 04. 2013 16:33
Depky jsou na nic... Já to znám. Víš, možná je to hloupá rada, ale zkus si udělat radost jinak, když váha zlobí. Udělej si nový účes, změň třebas barvu, ráno se namaluj (hele, já to normálně nedělám, ale když je mi smutno, tak se nalíčím a je to lepší) a až to budeš mít hotové, koukni se na sebe do zrcadla a řekni té kočce v něm, že ji máš ráda. Nediv se, nepovažuj to za bláznovství, prostě to udělej. ;) Moc ti držím palce, aby tě opustila deprese a nějaké to kilíčko. Za jak dlouho jdeš na tu kontrolu?
14. 04. 2013 16:15
Markétko, to je depka jako hrom. Smutné psaní, kolik pocitu máme spolecných...Hlavne to nevzdávej, zivot nekdy unavuje ale je krásný. Já jsem se vcera vázila po týdnu, ani deko dole. Dnes jsem stoupla na váhu jeste jednou a svete div se 60 deka dole. Takze vidís, zítra uz to muze být jinak. Musíme být trpelivé, ono to pujde. Precti si blogy, nebo prohlédni fotky hubnulek, které uz neco dokázaly. Hned budes mít motivaci, tak to delám já. Hlavne to Markétko nevzdávej, drzím palce.
14. 04. 2013 15:38
Nesmíš se tak trápit. Uvidíš, že bude zase dobře. Do září máš dost času a tělo si musí zvyknout na jiný režim. Jak píší děvčata věnuj se pohybu, jez více zeleniny a ono to přijde. Uvidíš. Tady tě všichni rádi podpoří. Moc ti držím palce. :-)))
14. 04. 2013 15:27
Veřím, že se tyto splíny rozpynou, jakmile ti to začne jít. A držím pěsti, ať to začne jít co nejdřív! Do zaří se dá hodně vylepšit. Tak nebuď smutná a to je samo o sobě určitě už první krok ke zlepšení! :-)
14. 04. 2013 15:27
Nebuď smutná .Bude líp .Bude musí .Taky se mě nedaří jak bych chtěla .Zkus zapomenout na kila a radovat se třeba z pampelišky..... ..Vždyť je tak krásně na světě :-)
14. 04. 2013 15:20
Ahoj, je to hrozný, já přesně tyhle pocity mám taky... Tento a příští víkend je oslavovací.. všude jídlo brrr. takže se celý týden hlídám, abych o víkendu vše dvojnásbně nabrala a do toho nastydla a ani si nemohla zacvičit.. Hrozně mě to ubíjí, také moje vážení je k pláči, protože furt je tam větší a větší číslo! A to jsem bez peněz díky zásobám zdravé stravy a pernamentkám na cvičení...Takže jsem bez peněz a nešťastná, ale věřím v to, že bude líp.. co nám Stobulkám zbývá.. Držím ti palc.. to dáme ;-)
14. 04. 2013 14:17
Věř mi, bude líp. Také jsem vážila kdysi přes 105 kg a dnes mám 78. Satčilo se zamilovat a kila šla dolů sama :-).
14. 04. 2013 14:11
Markét to je hodně smutný blog, ale nevěš hlavu, bude líp. Choď ven, jak jen můžeš, tak jdi ven. Pročistí ti to hlavu a chůze je na zhubnutí nejlepší a hlavně MĚJ SE RÁDA, vím, že je to těžké, sama jsem s tím hodně bojovala, ale víš co? Ono to tak nesouvisí ani s kilogramy, ale v přístupu k sobě...Moc Ti držím palce, abys byla spokojená.
14. 04. 2013 13:58
do září je času dost, nesmíte na hubnutí úporně myslet tělo se pak brání
14. 04. 2013 13:49
Hlavu vzhůru, není všem dnům konec. Ono to půjde, vydrž :-))
14. 04. 2013 12:09
Neklesej na mysli :-) do září je opravdu dlouhá doba. A že bylo dnes na váze o půl kila víc. To může mít mnoho důvodů, třeba zadržená voda. Sice jsem nenabrala svá kila vlivem nemoci, ale vlastní blbostí a leností, ale všechny ty pocity co popisuješ moc dobře znám. Nakonec to dospělo tak, že jsem se vzhledem k své prostorové výraznosti raději přestala úplně fotit :-( A že máš silné ruce .... to jsi neviděla moje na podzim roku 2010 - vlastně můžeš se podívat do mé fotogalerie...
Jak píše Hanka, asi se zbytečně nervuješ, zkus se jak radí vážit jednou týdně, v pravidelný čas. Nevím, jestli máš vzhledem k nemoci nějaká omezení, ale snaž se o pravidelný pohyb - i třeba jen 30 minut chůze každý den. Budu moc držet pěsti, ať se začne dařit :-) Ono to půjde, ... a když to třeba bude každý týden jen o půl kila, tak do září tu stovku určitě dáš!!
14. 04. 2013 12:09
Neklesej na mysli :-) do září je opravdu dlouhá doba. A že bylo dnes na váze o půl kila víc. To může mít mnoho důvodů, třeba zadržená voda. Sice jsem nenabrala svá kila vlivem nemoci, ale vlastní blbostí a leností, ale všechny ty pocity co popisuješ moc dobře znám. Nakonec to dospělo tak, že jsem se vzhledem k své prostorové výraznosti raději přestala úplně fotit :-( A že máš silné ruce .... to jsi neviděla moje na podzim roku 2010 - vlastně můžeš se podívat do mé fotogalerie...
Jak píše Hanka, asi se zbytečně nervuješ, zkus se jak radí vážit jednou týdně, v pravidelný čas. Nevím, jestli máš vzhledem k nemoci nějaká omezení, ale snaž se o pravidelný pohyb - i třeba jen 30 minut chůze každý den. Budu moc držet pěsti, ať se začne dařit :-) Ono to půjde, ... a když to třeba bude každý týden jen o půl kila, tak do září tu stovku určitě dáš!!
14. 04. 2013 12:02
Milá Markettko,koukám,že se ti splín lepí na paty...ale věř tomu,že my všichni máme svůj den "blbec",kdy se nic nedaří nebo spíš se všechno se.e(pardon,ale je to výstižný)...moc dobře pocity,které tady popisuješ,znám...ale věř,že bude líp...slibuju...ráda tě podpořím třeba radou,pokecem,...nejsem tu žádná mazačka,ale pokud můžu...pomůžu...hlavu vzhůru...máš na to....:)
14. 04. 2013 11:54
Neklesej na mysli, to určitě zvládneš, do září je ještě dlouhá doba. Hlavně se nevaž moc často, zbytečně se tím nervuješ, taky jem se vážila každý den a ještě pro jistotu ráno a večer a byla z toho úplně na nervy, teď se vážím jen v pátek ráno (před víkendem :-)) a v pondělí, protože jsem si tak bez rozmyslu nastavila cyklus :-)))
Uvidíš, že jak vyleze sluníčko, přibude čerstvé zeleniny, hned bude veseleji a kg půjdou dolů jedno za druhým.
A oblékat se můžeš hezky i s nadváhou, jen to chce zajít do jiných obchodů, mě se moc líbí tady ten blog http://girlwithcurves.com/Gallery
Důležíté je sebevědomí ne velikost oblečení :-)
Taky jsem na všech rodinných fotkách největší a nejsilnějí a budu vždycky i kdybych zhubla 20kg, tak se tím netrápím, přivdala jsem se do rodiny, kde mají váhu 30kg i s postelí asi v genech :-))))

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři