TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 26. 02. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

mia03

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 9 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1050
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Ach ti příbuzní

17. 06. 2013

Ahoj, tak je mi dnes nějak smutno.
O okrásném víkendu jsem krotila dítě na antibiotikách, aby pořád nelítalo po zahradě na sluníčku, zalévala trávu, opečovávala kytky co zamulčované uhnívají po vytrvalých deštích v naší "bezva" jílovité půdě a uklízela domeček.
To je všechno normální pohoda, ale pak přijeli moje rodiče a sdělili mi, že švagrová s dcerami, potažmo můj brácha, se na chystanou oslavu 4 narozenin našeho chlapečka se neobtěžuje přijet. Termín vědí už 2 měsíce a je to asi vývoj dlouhodobého trendu. Nejen že za nimi jedzíme jen my - je to cca 50 km takže žádná dálka, ale dobře jezdíme tam k našim a u té příležitosti je navštěvujeme také, ale oni se k nám nehodlají obtěžovat ani 1x ročně na oslavu narozenin našeho děcka, které své sestřenice nesmírně miluje a ony jeho. Já to přece dělám především kvůli těm dětem, aby se alepoň takto viděli, mám takový vztek.
Švagrová je doma, takže má času habaděj, brácha dělá na směny a tak si může naplánovat nějaký posun.... pokud chce. No a ono se asi nechce, nemyslím že ze strany mého bráchy, ale spíš švagrové. Já nevím co jsem jí udělala, nejsme zrovna "nejlepší kámošky" ale od doby co jsem si našla přítele, později manžela vztahy jaksi ochladly. Ale není tam antipatie, alespoň podle projevů švagrové. Ale když jsme cca 4 měsíce bydleli u našich v bytě, než se dostavěl náš domeček, tak i když vzdáleni cca 15 minut chůze nás více méně nepřišli nikdy navštívit. To vždycky my k nim, já organizovala, domlouvala. Asi prostě není zájem.... ale to je jedinej brácha kterýho mám.... a je mi to tak líto. Jenže u nich rozhoduje švagrová, takže asi nemůžu čekat, že si brácha něco prosadí a ani si už nejsem jistá jeslti chce....
Ale nechci si jen stěžovat, to ne, mám fajn mažela, synka, naše, tchánky, bratránka, kamarády. Jen mě hrozně mrzí ta bezmoc, a nechci pořád za někým "dolejzat" a "doprošovat" se. Asi to budu muset nějak skousnout a nechat to být :,-(
A snad dojde i na pokračování v hubnutí když už jsem na tom Stobu zhubla 5 kilo ;-)
Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

18. 06. 2013 09:56
Díky všem za hezké povzbuzení, docela to pomáhá. Potřebovala jsem to ze sebe dostat, protože to asi opravdu nemá řešení. Prostě když budou chtít, já budu ráda a nebudu je odmítat, ale když ne, nic s tím neudělám.
Na oslavu se těším, příjedou obě babičky i dědečkové, a rodinný kamarád s děckem, takže si to asi všichni užijeme. Ano, už nad tím nebudu dumat, nechám to být, ono se to nějak vyvine. Díky za podporu, díky za hezká slova. Už je mi opravdu líp. :-)
18. 06. 2013 09:37
Miách vrátilalá Mio, po řečtení Tvého blogu jsem se v myšlenká ch vrátila do doby, kdy byly moje dvě dcery malé a můj muž dalvíce na rady své maminky (tedy mé tchýně) a já z toho byla nešťastná. To už je moc dávno, Teď jsou holky dospělé a nikdo s nimi nemůže manipulovat mají svůj rozum. radím Ti hoď to všechno za hlavu a energigi věnuj své rodině držím Ti palec. Renča
17. 06. 2013 23:32
Romco, vidím jak Te to trápí a tak ráda bych Ti poradila, protoze jsem o generaci starsí a neco podobného jsem taky prozívala. Nenech si zkazit oslavu narozenin Tvého synka. Kdyz se Tvému bratrovi nechce, at nejezdí. Asi spís poslouchá svou zenu, kdyz mu to nevadí a je stastný, tak se tím netrap. Bud si k Tobe cestu najde nebo ne, ale lidi nepredelás. Vím z vlastní zkusenosti, ze je to zbytecné se nekomu vnucovat a premlouvat ho, kdyz zájem nemá. Najdou se jiní, kterí rádi Tvé prátelství a pohostinnost prijmou. Je to smutné, ale rodinu si nevybíráme a nekdy cizí lidé pomohou, radují se a prejí cloveku víc nez vlastní rodina. Hezky si oslavu uzij!!!
17. 06. 2013 20:08
Oslavu si nenech pokazit a pořádně to se synkem oslavte. Nemá cenu se snažit změnit něco co není v tvých silách. Hodně štěstí ať se oslava povede.
17. 06. 2013 19:54
Nesmutni, s tím stejně nic neuděláš a buď se brácha časem probere a nebo ne, bohužel, takový je vývoj života. Švagrová nám brášku odtáhla od rodiny a já si říkám " Hlavně, když je spokojený a šťastný ". Dříve jsme se scházeli a bylo to moc fajn, tahle jeho nová žena na nás asi není zvědavá... Bohužel. Nesmutni a pořádně to na dětské slavě rozjeďte ! POzvěte třeba sousedy, přátele ze školky a tak ;-)
17. 06. 2013 19:47
netrap se tím ,udělej oslavu a bav se :-)))
17. 06. 2013 19:26
Neber si to tolik. Vím, že to hodně mrzí, ale to je život, s tím nic neuděláš pokud nemáš "nejlepší vztah" se svojí švagrovou, tak to bratr nezmění. Měj ho stejně ráda i s jeho dětmi a švagrovou ber takovou, jaká je a netrap se.
Gratuluji k shozeným kilům :-))), jen tak dál.
17. 06. 2013 18:59
Romčo je to smutný,příbuzné si bohužel nevybíráme...ale co,můžeš pozvat nějaké děti z okolí nebo jiné známé a udělat synkovi pořádnou oslavu :-)) hlavu vzhůru :-))

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři