TOPlist
Sledujte nás:

E-book Mlsej zdravě se STOBem

Zpět

Jak mlsat a nepřibrat?

Najít odpověď na tuto otázku je snem každého milovníka sladkého (i slaného) mlsání.

A právě pro ty je tu e-book od STOBu, která kýženou odpověď zná…

Mlsej zdravě se STOBem – to je jedinečný e-book, který vám na svých stránkách plných receptů a rad řekne nejenom CO mlsat ale také JAK mlsat, abyste skutečně nepřibrali a mohli mít ze svého jídelníčku dobrý pocit. E-book si můžete pořídit na našem e-shopu

Sladké (i slané recepty), na kterých si pochutnáte bez výčitek

Mysleli jste si, že pokud chcete zhubnout a žít zdravě, musí sladkosti jako čokoládový dort, muffiny nebo mramorová bábovka nemilosrdně letět na pomyslný „black list“?

Po otevření tohoto e-booku zjistíte, že rozhodně nemusí! Recepty, které jsme pro vás do e-booku vybrali jsou zdravějšími variantami klasických sladkostí. Ovšem s pečlivě propočítanými výživovými hodnotami, které se pohodlně vejdou do každého zdravého (i redukčního) jídelníčku. Obsahují totiž méně cukru i tuku a mají tak nižší energetickou hodnotu.

Autorka receptů Hanka Málková je totiž nejenom zapálenou kuchařkou, ale především odbornicí na výživu a potraviny. „Na své recepty koukám vždycky ze dvou stran - kritickým okem výživářky i milovnicí zdravého a dobrého jídla. Jsem přesvědčená, že mlsání není třeba si zakazovat ani při hubnutí. Je ale potřeba vybírat kvalitní potraviny a znát pár fíglů, díky kterým recepty obohatíte o pozitivní živiny a dáte jim zároveň skvělou chuť i bez zbytečného nadužívání cukru, tuku nebo soli.“

    

Výživová okýnka, která vám poradí, jak mlsat skutečně zdravě

Kromě inspirace v podobě zdravých a chuťově skvělých receptů získáte společně s e-bookem ještě něco navíc. Na jeho stránkách se totiž krok za krokem naučíte, jak si takové skutečně zdravé a vyvážené mlsání můžete připravit i sami bez naší pomoci.

Celým e-bookem jako červená nit prochází jednotlivá výživová okýnka se skutečně praktickými radami a informacemi, jak „to“ dělat zdravěji a lépe. 

Díky výživovým okýnkům se dozvíte…

  • Jak ztlumit chutě na sladké na minimum
  • Jak mít pod kontrolou strašáka jménem glykemický index
  • Jak mlsat (téměř) bez cukru
  • Jak obohatit mlsání o zdraví prospěšnou vlákninu nebo potřebné bílkoviny
  • Jak při pečení omezit množství nevhodného tuku

… a mnoho dalších zajímavých a pro zdravé mlsání nezbytných informací.

Mlsání není hřích... ale musí se umět

E-book Mlsej zdravě se STOBem není jen obyčejná načančaná kuchařka, jakých je v knihkupectvích a na internetu stovky. Je to chytrý pomocník a komplexní průvodce, který vám ukáže, že mlsání bez výčitek může být součástí zdravého životního stylu. I toho vašeho.

Tak co, jdete do něj? Stačí pár kliknutí na našem e-shopu a e-book si můžete pohodlně stáhnout do svého počítače i chytrého telefonu a mít ho po ruce vždy, když vás přepadne chuť na sladké.

Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

02. 12. 2019 06:53
Vypadá to zajímavě, díky za inspiraci.
19. 11. 2018 21:54
Už jsem stáhla a zběžně prohlédla. Recepty i ostatní tipy vypadají opravdu zajímavě.
19. 11. 2018 20:32
Já jsem pořád ještě ohledně "e - booků" váhavý střelec. Prostě stará garda, která se cítí jistá, až když jí mezi prsty šustí stránky. Měla bych to ale nějak přehodnotit a zpracovat . Už je načase :-)
19. 11. 2018 20:02
Po přečtení článku jdu objednat, jsem zvědavá na recepty.
19. 11. 2018 09:21
Už mám objednáno, zaplatím a budu se těšit. Jsem velký mlsoun, tak určitě využiji.

Naši partneři