TOPlist
Sledujte nás:

Konzultace a analýza těla zdarma v rámci Evropského dne obezity.

Zpět

Letošní 18. květen připadá na Evropský den obezity a my u toho samozřejmě nemůžeme chybět.

Evropský den obezity (EDO) je nezávislá celoevropská iniciativa, jejímž cílem je podpořit společnost k aktivnímu přístupu zvládání problému narůstající nadváhy a obezity a zapojily se do ní lékařské, lékárnické i pacientské komunity. Snaží se apelovat na to, aby obezita a nadváha začaly být vnímány jako akutní celospolečenský zdravotní problém, který v současnosti nabývá epidemických rozměrů, a nikoliv jen jako kosmetická záležitost stovek jedinců. 

STOB, který vznikl za účelem podpory a nabídnutí skutečně účinného řešení lidem, kterých se obezita týka, tuto iniciativu každoročně (a v podstatě celoročně) podporuje množstvím aktivit a akcí. A letošní rok nebude výjimkou...

Konzultace a měření složení těla po celé ČR ZDARMA

Letos pro vás máme připraveny nejen virtuální aktivity tady na STOBklubu (aneb Vydejte se s námi pěšky do Santiaga!), ale můžete se s našimi lektory v různých městech ČR setkat osobně a využít nabídky na analýzu těla s odbornou interpretací a navíc si i vyzkoušet různé pohybové aktivity. A to vše zcela ZDARMA! 

Tato jedinečná akce proběhne v týdnu od 13. do 19. května a vy se tak můžete těšit na osobní péči našich lektorek a k tomu na malý dárek od STOBu.

 

Máte-li zájem využít nabídky našich lektorů, rezervujte si svá místa již nyní. Počet míst je z kapacitních i časových důvodů omezen a je nutná předchozí rezervace.

Seznam zapojených lektorů a informace o přihlášení zde.

Pro aktuální informace sledujte facebookovou událost.

Těšíme se na setkání s Vámi!

Hodnocení (12 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

14. 05. 2019 10:58
Dnes jsem absolvovala měření. ´Bezvadná zkušenost, jsem ráda, že jste tuto akci zorganizovali!!!
06. 05. 2019 13:29
Už jsem pár dní přihlášená a těším se!

Naši partneři