TOPlist
Sledujte nás:

Přímořské hubnutí se STOBem

Zpět

Chcete se jako na kouzelném koberečku octnout v červnu za dvě hodiny v Albánii nebo na Krétě? STOB pro vás připravil bohatý program. V Albánii začnete každý den ranní sestavou, která bude obsahovat dechové cviky, jednoduché cviky z jógy a cviky na rozproudění lymfy v těle. Další cvičební program bude tvořit cvičení NIA (kardiovaskulární taneční cvičení s jednoduchou choreografií), vyzkoušíte si cvičení Makaho (jednoduché protahovací cviky, obdržíte popis cviků, abyste mohli pokračovat ve cvičení i doma), večerní cvičení jógy přímo na pláži při západu slunce, aqua-aerobik v moři, nordic walking po pláži, vědomá chůze, která zlepšuje fyzickou kondici těla a působí velmi blahodárně na psychiku.

Zbývají již poslední 3 volná místa, které CK Defin Travel drží pro STOB pouze do pondělí 9.3. 2015.

Na Krétě si užijete aerobní cvičení, zdravotní cvičení, turistiku - mimo jiné  turistiku světoznámými soutěskami  - 4 volná místa.
Prosíme zájemce, abyste se hlásili zde.

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

24. 01. 2017 23:03
Je moc fajn, že STOB nabízí tuto možnost pro cestovatele.Letos už mi to nevyjde ale pevně věřím, že se s některými ze Stobklubu setkám příští rok třeba na Skopelu nebo jinde u moře :-)
29. 07. 2015 02:20
Na Krétě jsem byla.

Naši partneři