TOPlist


Pstruh na česneku, zelný salát s křenem, chléb

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pstruh130
Citrony10
Česnek5
Mouka pšeničná hladká7
Oleje (všechny druhy)5
Zelí bílé hlávkové130
Křen5
Petržel - nať5
Chléb pšeničný bílý průměr50

Energetická hodnota celkem: 1611 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 38 SAFA (g): 3 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Omyté a osušené porce ryby pokapeme citrónovou šťávou nebo citrínem, osolíme, opepříme, potřeme lisovaným česnekem z obou stran. Mouku smícháme se sladkou mletou paprikou, obalíme v ní porce ryb a položíme na olejem vytřený pekáček. Dáme péct do trouby, mírně podlijeme vodou a během pečení poléváme vypečenou šťávou. Hlávkové zelí nakrájíme na velmi jemné nudličky, vmícháme strouhaný křen a sekanou petrželku. Z vody, soli, pepře, sladidla a octa připravíme zálivku, přidáme k zelí a necháme rozležet. Pečenou rybu podáváme s chlebem a zelným křenovým salátem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

26. 01. 2014 19:47

komora

zkusila jsem, a musím říct, že nám to moc chutnalo, pstruh výborný, salát úžasný, jen místo chleba jsem udělala kuskus

21. 09. 2011 13:00

susik

mňam vypadá to báječně :-) příští týden uvařím :-) tento už jsem měla rybu 2x :-) jen mě trošku překvapilo, že už jsem u pár receptů našla jako přílohu světlé pečivo :-) myslela jsem, že toho je třeba se zbavit uplně a nahradit celozrnným :-)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma