TOPlist


Candát s chřestem

  • Uživatelský recept
  • Autor: madridacka
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené (nesolené)200
Cibule80
Rama cullinesse10
Chřest300
Jihočeské máslo 82%5
Candát (syrový)250

Energetická hodnota celkem: 2328 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 46 SAFA (g): 4 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1164 kJ

Bílkoviny (g): 28.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 23 SAFA (g): 2 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 5.5 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Zelený chřest povaříme v páře, pak nakrájíme na cca 1 cm špalíčky, na rámě cullinesse zpěníme cibulku a na ní dáme ještě produsit. osolíme a opepříme. Mezitím ne pánvičce se lžičkou másla podusíme osoleného a okmínovaného candáta. podáváme s bramborem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma