Karbanátek vycpaný
- Uživatelský recept
- Autor: martashi
- Porce: 2.00
- Doba přípravy (min.): 35
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec (syrová) | 250 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Žampiony | 150 |
Slanina anglická | 40 |
Energetická hodnota celkem: 2857 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 5
SAFA (g): 19
Cukry (g): 3
Vláknina (g): 3
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1429 kJ
Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 2.5 SAFA (g): 9.5 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0.5
Dochucovadla:
pepř, majoránka, bylinky
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se