TOPlist


Karbanátek vycpaný

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 35

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová plec (syrová)250
Vejce celé (syrové)55
Žampiony150
Slanina anglická40

Energetická hodnota celkem: 2857 kJ

Bílkoviny (g): 66, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 19 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1429 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 2.5 SAFA (g): 9.5 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

pepř, majoránka, bylinky

Postup přípravy

Mletou vepřovou plec okořeníme, osolíme, přidáme vejce vmícháme bylinky, rozdělíme na dva díly,Máme -li pocit,že je hmota řídká přidáme polévkovou lžíci hrachové mouky. (musí se k receptu dopočítat) Utvoříme placičky a do nich zabalíme oloupané žampiony, Pečeme v remosce asi 20minut. Na každý karbanátek položíme tenoučký plátek anglické slaniny a pečeme ještě do zrůžovění slaniny..

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma