TOPlist


Cuketové chipsy s parmezánem

  • STOB recept
  • Autor: Hanka Malkova
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cuketa200
Parmezán 32%16

Energetická hodnota celkem: 421 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 3 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 211 kJ

Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 4.5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cuketu nakrájíme na tenké plátky a obalíme ve strouhaném parmezánu. Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme na 160 °C dozlatova, v průběhu pečení cuketové chipsy obrátíme, aby se pekly rovnoměrně.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (29 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

26. 08. 2019 09:07

zdenalan

Cuketu mám ráda a parmezán také, tak není co řešit vyzkouším.

27. 02. 2018 15:25

Hanakomo

Tak to by slo2,dik,že je to rovnou spočítané.

13. 07. 2017 21:21

poradna

kamarádka nahradila lasagne cuketami a je to výborné

13. 07. 2017 17:51

DanaR

Cukety pěstuji ve velkém tak mám další recept do zálohy.

13. 07. 2017 08:38

dolevina

Cuketa ráda nemám

12. 07. 2017 22:47

hgrem

Vyzkouším, vypadá to dobře.

12. 07. 2017 21:08

Slonik71

Vypadá to moc dobře

12. 07. 2017 19:50

poradna

Už mám chuť

12. 07. 2017 07:30

MaHelen

super nápad , hned vyzkouším

11. 07. 2017 20:32

Veve12

Tak to vypadá skvěle!!! To udělám, cuket mám dost z vlastní zahrádky :-))(

11. 07. 2017 08:13

Kumpi

Grilovanou cuketu mám moc ráda. Tenhle recept se mi moc líbí a určitě ho vyzkouším. Blíží se cuketové žně, tak budu mít alespoň hezkou a určitě chutnou změnu. :-)

10. 07. 2017 20:44

irena.ba

cuketu mám moc ráda ale tento recept jsem ještě nedělala - určitě vyzkouším, cuketu mám v lednici, zítra koupím parmazán a jdu vařit

10. 07. 2017 20:40

dylen

cuketu jsem dostala,mám ji v lednici a nevěděla jsem co s ní,tak teď vím

10. 07. 2017 20:35

studentka88

Děkuji,obracení vyzkouším. Napadá mě i před pečením posolit a vypotit jako lilek.

10. 07. 2017 20:27

Hanuja

Tak tyhle cuketové chipsy vyzkouším.

10. 07. 2017 16:03

ajanka

Cuket mám habaděj, tak určitě vyzkouším :-)

10. 07. 2017 15:13

Pbyrtusova

Který sýr mi doporučíte jako náhrada parmazánu, prosím?

10. 07. 2017 14:20

bessi

To musí být dobré....Díky

10. 07. 2017 14:19

ifucikova

Děkuji za inspiraci co s cuketami :-)

10. 07. 2017 11:22

Hanka Malkova

Je pravda, že když jsem teď dělala zapečenou polentu s cuketou a cuketový nákyp, tak vody z cukety bylo opravdu hodně. Ale zrovna u chipsů problém nebyl, voda se asi převážně odpaří, jak má cuketa okolo sebe dost prostoru. Ale asi záleží taky cuketa od cukety. Také je dobré v průběhu pečení cuketu občas obrátit, připíšu to ještě do postupu.

10. 07. 2017 11:17

hanajabu

Už se mi sbíhají sliny! :-)

10. 07. 2017 10:40

studentka88

Líbí se mi, ale nepustí cuketa dost vody? Přijde mi, že v zapečených pokrmech s ní je vždy hodně tekutiny.

10. 07. 2017 08:05

Yogii

Jednoduché, rychlé a určitě výborné.

10. 07. 2017 07:30

zuzykl

Dobrý typ na svačinu. Dekuji

10. 07. 2017 05:21

babicka Eva

cuket budu mít hodně, takže vítám nový recept.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma