TOPlist


Malinový sirup

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 150.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Maliny1000
Voda1000
Citronová šťáva400
Cukr bílý (řepný, třtinový)1000

Energetická hodnota celkem: 19500 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 1125 SAFA (g): 2 Cukry (g): 1053 Vláknina (g): 73 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 130 kJ

Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 7.5 SAFA (g): 0 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Maliny zalijeme studenou vodou ve skleněné nádobě,povážeme plátnem a postavíme na sluníčko na okno, Po24 hodinách přidáme šťávu z citronů , jakmile maliny vystoupají k povrchu přecedíme je přes plátno a necháme řádně vykapat. Do získané štávy přidáme cukr ve stejném množství jako je šťávy . Přidáme kyselinu citronovou a za občasného zamíchání (až do úplného rozpuštění cukru) necháme opět stát na sluníčku. Můžeme přidat konzervant do ovocných šťáv (podle návodu na sáčku) stočit do lahví a uložit do chladu nebo bez konzervantu nalít do sáčků na ledové kostky a zmrazit.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma