- Autor: martashi
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně průměr | 1000 |
Cibule | 500 |
Olej řepkový | 200 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 30 |
Ocet | 100 |
Dochucovadla:
nálev: 2 dcl oleje 30 kuliček pepře 20 kuliček nového koření 3 bobkové listy 6 lžiček soli 1 lžička cukru 1dcl octa
Energetická hodnota celkem: 10347 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 207,
Sacharidy (g): 150,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 106,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1035 kJ
Bílkoviny (g): 2.2, Tuky (g): 20.7, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 10.6, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Dýni nakrájíte na větší kostičky, cibuli na proužky. Vše ostatní smícháte a tímto nálevem zalijete dýni s cibulí. Důležité je - nechat v lednici proležet alespoň 2dny
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.