TOPlist


Krůtí válec

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 65

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sádlo vepřové škvařené30
Klobása bílá300
Ementál 45%100
Cibule200
Paprika zelená100
Paprika žlutá 100
Paprika červená100
Krůtí prsa bez kůže (syrová)800
Hořčice plnotučná průměr30

Energetická hodnota celkem: 10154 kJ

Bílkoviny (g): 253, Tuky (g): 135, Sacharidy (g): 53 SAFA (g): 61 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 1692 kJ

Bílkoviny (g): 42.2, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 8.8 SAFA (g): 10.2 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

sůl,pepř,

Postup přípravy

Naklepaný plát krůtích prsíček osolíme, opepříme potřeme hořčicí, poklademe plátky ementálu a směsí paprik nakrájených naproužky. Pak položíme položíme vinnou klobásu a dobře utáhneme do pevného válce, který zarolujeme do pečicího papíru nebo zavážeme provázkem na rolády. Na dno pekáčku dáme cibuli, česnek a trochu sádla, na to položíme válec plněného masa a pečeme do měkka. Je-li třeba průběžně podléváme vodou/vývarem/. Po upečení maso vyjmeme a pokud nemáme rádi cibulku vcelku rozmixujeme ji. Štávu můžeme zahustit lžičkou mouky, ale není to nezbytné.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma