TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Drštkovka z václavek

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř, majoránka, parika, česnek, kmín mletý

Energetická hodnota celkem: 1725 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 3, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 28, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 431 kJ

Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Václavky nakrájené přes lupeny podusíme spolu s cibulí, česnekem a zasypeme sladkou paprikou, zalijeme vodou a povaříme do měkka.Zahustíme luštěninovou moukou rozmíchanou ve vodě. Okořeníme podle chuti, podáváme s bramborovou plackou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři