TOPlist


Rybí salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Filé z tresky (mražené)200
Lučina na salát50
Citronová šťáva2

Energetická hodnota celkem: 1082 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 2 SAFA (g): 6 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 541 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 1 SAFA (g): 3 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Udušené file z tresky rozmixujeme s nasekanou pažitkou a lučinou, solí a pepřem dochutíme, můžeme přidat i trochu citr. šťávy. Nejlepší je tento salát na čerstvý dalamánek.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma