TOPlist


Štika na pórku

  • Uživatelský recept
  • Autor: Kumpi
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 70

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, citronová šťáva

Postup přípravy

Vykuchanou štiku nasolíme ze všech stran. Do vnitřku namačkáme nakrájený pórek a sepneme, aby nevypadl. Na povrch položíme plátky másla a zasypeme zbytkem pórku. Pokapeme citronovou šťávou a podlijeme trochou vody a pečeme při 170 °C cca 50 min. Dle potřeby poléváme výpekem či podlijeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma