Jáhelník s jablky
- Uživatelský recept
- Autor: ilona
- Porce: 2.00
- Doba přípravy (min.): 20
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jáhly (v suchém stavu) | 110 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Jablko | 250 |
Směs ořechů Alesto Lidl | 8 |
Brusinky sušené | 40 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Energetická hodnota celkem: 3583 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 144
SAFA (g): 5
Cukry (g): 59
Vláknina (g): 13
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1792 kJ
Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 72 SAFA (g): 2.5 Cukry (g): 29.5 Vláknina (g): 6.5 Sůl (g): 0
Dochucovadla:
stevie
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se