TOPlist


Pstruh na másle

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yogii
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pstruh (syrový)440
Máslo čerstvé nesolené15
Olej řepkový30

Energetická hodnota celkem: 4218 kJ

Bílkoviny (g): 79, Tuky (g): 73, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 17 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 2109 kJ

Bílkoviny (g): 39.5, Tuky (g): 36.5, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 8.5 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Sůl, drcený kmín

Postup přípravy

Pstruha vykucháme, omyjeme, osolíme a přidáme drcený kmín. Na pánev dáme máslo a máslový olej (Manka máslová) a pstruha osmažíme z obou stran. Podáváme se zeleninou, s bramborem atd.

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

17. 10. 2017 21:24

Fila Byla

Mám ráda jednoduchou úpravu, kdy vynikne chuť ryby.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma