TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

mrkmak s ovesnými vločkami

Zpět
  • Autor: ditab
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 24.00

Ingredience

Dochucovadla:

Šťáva z pomeranče nebo citronová nebo stačí i jen voda

Energetická hodnota celkem: 15856 kJ

Bílkoviny (g): 83, Tuky (g): 221, Sacharidy (g): 359, SAFA (g): 25, Cukry (g): 171, Vláknina (g): 49, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 661 kJ

Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 9.2, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 1, Cukry (g): 7.1, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Recept z internetu, není můj původní, ale připadá mi pěkný složením. V jednej miske zmiešame nastrúhanú mrkvu s vločkami a zalejeme šťavou z pomaranča.Premiešame a trochu potlačíme aby aj mrkva pustila šťavu,odložíme bokom.4 žĺtka vymiešame s cukrom,vanilkou a olejom,pridáme mak,premiešame.Z bielok vyšlaháme tuhý sneh (ja pridávam 2PL cukru z určených 130g). Do zmesi primiešame najprv múku zmiešanú s pdp a potom zľahka tuhý sneh. Vylejeme na plech s pečiacim papierom.na menší plech. Pečieme na 170st.C/18-20 minút. Po upečení môžeme poliať citónovou polevou,alebo čokoládou,marmeládou,atď... Ja som len posypala práškovým cukrom.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři