Jablečný koláč z ovesných vloček a řeckého jogurtu
- STOB recept
- Autor: Hanka Malkova
- Porce: 10.00
- Doba přípravy (min.): 60
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablko | 450 |
Mandle (nesolené) | 40 |
Ovesné vločky jemné Emco | 130 |
Rozinky | 40 |
Vejce celé (syrové) | 200 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Puding průměr (prášek) | 15 |
Vlašské ořechy (nesolené) | 30 |
Vločky ovesné | 55 |
Řecký jogurt bílý 0% (Milko) | 280 |
Rum | 15 |
Flora Gold | 20 |
Energetická hodnota celkem: 9773 kJ
Bílkoviny (g): 93,
Tuky (g): 87,
Sacharidy (g): 282
SAFA (g): 17
Cukry (g): 133
Vláknina (g): 36
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 977 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 8.7, Sacharidy (g): 28.2 SAFA (g): 1.7 Cukry (g): 13.3 Vláknina (g): 3.6 Sůl (g): 0.1
Dochucovadla:
skořice, hmotnost hotového pokrmu 1220 g
Postup přípravy
Fotografie
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se
07. 01. 2018 13:02
Hanka Malkova
06. 01. 2018 19:00
IrenaM
05. 01. 2018 13:31
DanaR
05. 01. 2018 08:27
Icing Frosting
02. 01. 2018 09:28
Hanka Malkova
01. 01. 2018 22:05
ifcax
01. 01. 2018 20:05
Fleur198O
01. 01. 2018 19:49
martashi
01. 01. 2018 19:10
28. 01. 2018 16:52
Tegil