TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Králičí paštika s drůbežími játry

Zpět
  • Autor: Sibule
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 20.00

Ingredience

Dochucovadla:

paštikové koření, sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 5653 kJ

Bílkoviny (g): 117, Tuky (g): 90, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 38, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 283 kJ

Bílkoviny (g): 5.9, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Kraličí předek uvaříme, vychladlé rozmixujeme s anglickou slaninou, na cibulce osmahneme játra a dusíme pod pokličkou /nenašla jsem králicí těch bylo asi 50g a kuřecích 200g/, necháme vychladnout, rozmixujeme se smetanou. smícháme obě části, přidáme paštikové koření, příp. dosolíme či připepříme. Ozdobíme či zamícháme plátky mandlí. Necháme v lednici ztuhnout, můžeme podávat se švetskovou či pomerančovou omáčkou s toastem nebo knadcebrotem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři