TOPlist


Cícer varený

  • Uživatelský recept
  • Autor: shipka45
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Voda600
Cizrna (v suchém stavu)180

Energetická hodnota celkem: 2610 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 99 SAFA (g): 1 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 435 kJ

Bílkoviny (g): 5.7, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 16.5 SAFA (g): 0.2 Cukry (g): 3.3 Vláknina (g): 4.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

soľ bobkový list, biele korenie

Postup přípravy

Cícer preberieme, umyjeme pod tečúcou vodou a necháme namočený 10-12 hodín (najlepšie cez noc). Potom vody zlejeme, opäť opláchneme, zalejeme 2-3 násobným množstvom vody. osolíme pridáme bobkový list, biele korenie a varíme na miernom ohni do zmäknutia (cca. 1 hod.) uvarený po scedený váha 390g 100g=669,2kJ; B=8,7g; T=2,31g; S=25,4g; C=5,13g; Vl=6,9g

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma