TOPlist


Krůtí segedín

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí)400
Cibule300
Olej řepkový20
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu500
Smetana zakysaná 12%50
Mouka pšeničná hladká20

Energetická hodnota celkem: 4274 kJ

Bílkoviny (g): 101, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 58 SAFA (g): 12 Cukry (g): 24 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1069 kJ

Bílkoviny (g): 25.3, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 14.5 SAFA (g): 3 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 4.8 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

sůl,kmín,česnek,paprika,pepř

Postup přípravy

Krůtí maso nakrájíme na kostky, vložíme na osmahnutou cibuli na oleji,zasypeme paprikou, přidáme česnek a dusíme do měkka. Zelí podusíme na cibulce do měkka a přidáme k masu, zahustíme smetanou s moukou, dochutíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma