TOPlist


"Eintopf" s kuřecím masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Tessap
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Směs koření Zlaté kuře na bylinkách a Thajský gril.

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na kolečka a poklademe na dno zapékací mísy. Dýni oloupeme, nakrájíme na plátky a rozvrstvíme na cibuli (dýně Hokaido zanechá mírně nahořklou chuť, pokud je jí mnoho). Poklademe vykostěnými kuřecími stehny bez kůže a posypeme oblíbeným kořením (já používám směs Zlaté kuře na bylinkách, nebo Thajský gril). Navrch dáme na plátky nakrájený kedluben a na kolečka nakrájenou papriku a posypeme strouhaným sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě do změknutí zeleniny (cca 45-50 minut). V případě potřeby podlijeme během pečení, do trouby vkládáme "nasucho".

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma