TOPlist


Steak z lososa

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yogii
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový20
Losos průměr (syrový)350

Energetická hodnota celkem: 3717 kJ

Bílkoviny (g): 77, Tuky (g): 62, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 15 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1859 kJ

Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 7.5 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Sůl, tymián, rozmarýn apod.

Postup přípravy

Na rozpálenou pánev vložíme filet z lososa potřený olivovým olejem, osolený a na straně bez kůže posypaný bylinkami.. Nejprve dáme opéct dolů stranu s kůží a necháme cca 5 minut. Potom otočíme na druhou stranua necháme cca 3 minuty. Steak musí být měkký a zároveň křupavý. Poté lze dát odpočinout do předehřáté trouby. Podáváme se zeleninou, zeleninovým salátem, bramborami apod. Často se podává se zelenými fazolkami.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma