TOPlist
Sledujte nás:

Rybky v mandlovo brusinkové krustě

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 3557 kJ

Bílkoviny (g): 74, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 16, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1779 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 26.5, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 8, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Porce ryby (losos, pstruha lososovitý) nasolíme, vložíme do pekáčku. Některé porce (moje) posypeme směsí z rozmixovaného celozrnného toustu s petrželkou, nakrájených mandlí a brusinek, ozdobíme citronem, zakápneme máslem a pečeme při 180°C cca 15-20 min. Manžel je na klasiku, takže pro něj pouze na másle.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři