TOPlist


anglická prsíčka s kostí

  • Uživatelský recept
  • Autor: b.dvorakova
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže (syrová)1000
Slanina anglická100
Pórek200

Energetická hodnota celkem: 6160 kJ

Bílkoviny (g): 251, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 13 SAFA (g): 21 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 770 kJ

Bílkoviny (g): 31.4, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 1.6 SAFA (g): 2.6 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Prsíčka na kosti (tzv. motýlek) několikrát nařízneme až ke kosti, osolíme, opepříme. Do otvorů vložíme 1cm silná kolečka pórku, překryjeme plátky anglické slaniny a přikryté pečeme podlité vodou doměkka. Maso natáhne skvělou chuť. Bez kosti se prsíčka rozpadají.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma