TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazolová polévka s vaječnými noky

Zpět
  • Autor: tkoskubova
  • Doba přípravy (min.): 7
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Majoránka,sojová omáčka nebo kostku bujonu

Energetická hodnota celkem: 2241 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 74, SAFA (g): 2, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1121 kJ

Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 12.5, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Červené fazole v mírně slaném nálevu necháme povařit,přidáme trochu sojové omáčky a noky(ve vajíčku rozmícháme polohrubou mouku a lžičkou vykrajujeme noky,které vhodíme do vařící se polévky.Lze také přidat vodu,pokud nechcete mít polévku příliš hustou.Naposledy přidáme majoránku.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři