TOPlist


Čočka s uzeným tofu/100 g

  • Uživatelský recept
  • Autor: Drahosl
  • Porce: 11.70

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Feferony třešňové sterilované6
Mrkev163
Petržel - kořen75
Cibule45
Slanina anglická27
Čočka červená (v suchém stavu)149
Tofu uzené průměr210
Rajský protlak Dle Gusta coop71

Energetická hodnota celkem: 4796 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 126 SAFA (g): 7 Cukry (g): 28 Vláknina (g): 35 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 410 kJ

Bílkoviny (g): 6.9, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 10.8 SAFA (g): 0.6 Cukry (g): 2.4 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Sůl,pepř,bobkový list,rozmarýn ,feferonka dle chuti,parmazán na posypání pokrmu Ntto: 1170 g

Postup přípravy

Na drobně nakrájené anglické skanině orestujeme cibuli zeleninu nakrájenou na kostičky,přidáme rajský protlak,orestujeme,přidáme opláchnutou červenou čočku,podlijeme vodou,přidáme sůl,pepř,3 bobkové listy,rozmarýn a dusíme za občasného podlévání vodou pod pokličkou do měkka.Pak přidáme na kostičky nakrájené uzené tofu a chvíli povaříme.Směs má mít kašovitou konzistenci.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma