TOPlist


Jablečná buchta

  • Uživatelský recept
  • Autor: ipajeros
  • Porce: 34.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka špaldová celozrnná400
Jablko800
Cukr hnědý (řepný, třtinový)85
Hera250
Bílek (syrový)120
Ocet vinný20

Energetická hodnota celkem: 16198 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 190, Sacharidy (g): 449 SAFA (g): 87 Cukry (g): 173 Vláknina (g): 51 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 476 kJ

Bílkoviny (g): 2.1, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 13.2 SAFA (g): 2.6 Cukry (g): 5.1 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

jablka nastrouháme a smícháme s trochou třtinového cukru, rozinkami a skořicí. ostatní suroviny spojíme dokromady v těsto a rozválíme na 2 placky, 1 placku na spodek plechu, pokladu jablky a přiklopím druhou plackou, kterou propíchám vidličkou, můžu potřít vajíčkrm, peču v předehřáté troubě asi na 180 stupňů asi 30 min , octu asi 3 lžíce a 8 lžic vlažné vody

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma