pštrosí vejce s hořčičnou omáčkou
- Uživatelský recept
- Autor: Baall
- Porce: 4.00
- Doba přípravy (min.): 50
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mleté maso míchané průměr | 500 |
Cibule | 30 |
Strouhanka | 30 |
Máslo čerstvé | 50 |
Mouka pšeničná hladká | 45 |
Vývar zeleninový (Vitana) | 600 |
Smetana ke šlehání 31% | 100 |
Hořčice plnotučná průměr | 15 |
Dijon hořčice | 30 |
hořčice hrubozrnná | 10 |
Energetická hodnota celkem: 15923 kJ
Bílkoviny (g): 76,
Tuky (g): 310,
Sacharidy (g): 162
SAFA (g): 134
Cukry (g): 57
Vláknina (g): 12
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 3981 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 77.5, Sacharidy (g): 40.5 SAFA (g): 33.5 Cukry (g): 14.3 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.8
Dochucovadla:
majoránka, pepř, sůl, cukr, sezónní bylinky
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se