TOPlist


Celerové placičky (ze syrového celeru)

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer bulva350
Madeta Gouda 48 % 80
Vejce celé (syrové)275
Smetana na vaření 12%20
Olej běžný (průměr)5

Energetická hodnota celkem: 3532 kJ

Bílkoviny (g): 60, Tuky (g): 56, Sacharidy (g): 25 SAFA (g): 25 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 883 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 6.3 SAFA (g): 6.3 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

sůl,pepř, pažitka, medvědí česnek

Postup přípravy

Na jemno nastrouhaný celer smícháme se strouhaným sýrem a žloutky rozšlehanými se smetanou okořeníme osolíme, přidáme bylinky , nakonec přidáme našlehaný sníh a promícháme. Pečeme na tefalové pánvi jen lehce vymazané olejem nebo na lívanečníku.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma