TOPlist


vepřové s fazolemi

  • Uživatelský recept
  • Autor: fijalovejkosatec
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová panenka libová350
Cibule100
Olej olivový30
Fazole Bonduelle v mírně slaném nálevu255
Olivy zelené70
Česnek10
Rajčata 450
Bujón průměr (hotový)300

Energetická hodnota celkem: 5096 kJ

Bílkoviny (g): 97, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 71 SAFA (g): 14 Cukry (g): 43 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 1274 kJ

Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 17.8 SAFA (g): 3.5 Cukry (g): 10.8 Vláknina (g): 4.3 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

bujón, 2 lžíce citronové šťávy, sůl, pepř, petrželka

Postup přípravy

Cibule na plátky a rozmačkaný česnek rozmačkaný osmažíme, přidáme vepřové na kousky, nechá se zatáhnout, přidají se rajčata, až se rozpadnou přidá se 300 ml bujónu, vše se dá zapékat do trouby na 150°C na hodinu, přidají se fazole a olivy. Nechá se péct ještě hodinu, aby se obsah zredukoval na konzistenci guláše.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma