TOPlist


Rybí filety zapečené v parmezánu, vařené brambory

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska filé120
Citrony10
Oleje (všechny druhy)3
Cibule20
Smetana na vaření 10 % tuku průměr30
Hořčice plnotučná 4
Parmezán 25 % průměr15
Brambory zimní150
Okurka salátová150

Energetická hodnota celkem: 1533 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 5 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Rybí filety opláchneme, osušíme, pokapeme šťávou z vymačkaného citrónu, osolíme, opepříme a rozložíme do olejem vymazané zapékací misky. Smetanu ochutíme špetkou hořčice, cibuli nakrájíme na jemné proužky a naneseme na rybu a dáme do trouby péct cca na 20 minut. Pečenou rybu posypeme jemně strouhaným parmezánem a necháme v troubě, než se sýr roztaví. Podáváme s vařenými brambory a okurkovým salátem ochuceným sladidlem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

01. 05. 2012 12:23

zlatokacka

super, dokonce i mužovi to chutnalo :-) moc jsme si pošmákli

06. 04. 2012 21:43

petulab

výborné, i když mi doma bohužel chyběl parmezán, s ním to musí být dokonalé, i manžel to ocenil slovy luxusní, takže moc doporučuji

14. 08. 2011 13:22

Jaja77

Ryby jsem dřív moc nejedla, ale tohle je opravdu super recepr. Moc jsme si pochutnali, určitě doporučuju.

27. 04. 2011 20:45

sarka.lazova

Výborné... už dlouho jsem si na rybě tak nepochutnala... kombinace smetany, hořčice a parmazánu je úžasná.
Vřele doporučuji...

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma