Hovězí kousky na červené paprice
- Uživatelský recept
- Autor: hobitka70
- Porce: 4.00
- Doba přípravy (min.): 120
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 529 |
Cibule | 108 |
Česnek | 25 |
Paprika červená | 150 |
Natur bujon HOVĚZÍ | 5 |
Sójová omáčka sladká | 20 |
Med | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Energetická hodnota celkem: 6121 kJ
Bílkoviny (g): 93,
Tuky (g): 95,
Sacharidy (g): 55
SAFA (g): 41
Cukry (g): 41
Vláknina (g): 5
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1530 kJ
Bílkoviny (g): 23.3, Tuky (g): 23.8, Sacharidy (g): 13.8 SAFA (g): 10.3 Cukry (g): 10.3 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.3
Dochucovadla:
KORIANDR, Bazalka nebo Skořice, hřebíček
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se