TOPlist


Tataráček z lososa

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Citronová šťáva1
Smetana zakysaná 15%40
Losos průměr (syrový)200

Energetická hodnota celkem: 1969 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 2 SAFA (g): 11 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 985 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 1 SAFA (g): 5.5 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

kopr,sůl,

Postup přípravy

Na jemňoučko nakrájený filet z lososa namícháme s nasekaným koprem, solí,zakysanou smetanou a necháme pár minut odležet pak zakápneme trochou citronové šťávy promícháme a podáváme na toustu opečeném nasucho. Lze použít lososa syrového (pokud víme,že je zaručeně čerstvý) i lososa uzeného (v tom případě nesolíme)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma