- Autor: Kat.Ch
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně průměr | 660 |
Cizrna (v suchém stavu) | 250 |
Zeleninová směs mrkev + květák + brokolice | 140 |
Olej řepkový | 10 |
Rýže parboiled (v suchém stavu) | 400 |
Energetická hodnota celkem: 11248 kJ
Bílkoviny (g): 88,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 516,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 62,
Vláknina (g): 74,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 2812 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 129, SAFA (g): 1, Cukry (g): 15.5, Vláknina (g): 18.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na pánvi v oleji minutu zpěníme koření, přidáme dýňové pyré, zeleninu a uvařenou cizrnu a vaříme, dokud zelenina nezměkne. Dochutíme a podáváme s vařenou rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.