TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazolová polévka

Zpět
  • Autor: Kat.Ch
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej řepkový15
Voda2000
Česnek20
Květák700
Fazole bílé (v suchém stavu)500
Cibule150

Dochucovadla:

Sůl, pepř, tymián

Energetická hodnota celkem: 8758 kJ

Bílkoviny (g): 130, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 346, SAFA (g): 2, Cukry (g): 33, Vláknina (g): 111, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1460 kJ

Bílkoviny (g): 21.7, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 57.7, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 18.5, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Den předem si namočíme fazole, po cca 24 hodinách je slijeme a proplácheme. V hrnci na oleji osmažíme cibuli nakrájenou nadrobno dosklovata. Poté přidáme propláchnuté fazole a necháme asi hodinu vařit. Pak přidáme nakrájený květák s česnekem a vaříme dalších 15-20 min. Nakonec osolíme, opepříme a vše rozmixujeme dohladka tyčovým mixérem. Inspirace: www.dewi.cz

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři