TOPlist


panenka s fazolovými lusky

  • Uživatelský recept
  • Autor: Vantili
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová panenka (syrová)400
Fazolky250
Cibule100
Olej rýžový5
Česnek10
Smetana zakysaná 12%100
Sójová omáčka5

Energetická hodnota celkem: 3261 kJ

Bílkoviny (g): 90, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 30 SAFA (g): 17 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1631 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 8.5 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 5.5 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Orestujeme krátce na medailonky pokrájenou panenku, dáme ji stranou. Na oleji zpěníme cibuli s česnekem a přidáme fazolky se sojovou omáčkou. Dusíme dokud nezměknou. Ze zakysané smetany si přidáním česneku a soli (či libovolného koření) připravíme dip k masu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma