TOPlist


CUKETOVÁ ROLÁDA SE ŠMAKOUNEM A LUČINOU

  • Uživatelský recept
  • Autor: ANCINKA
  • Porce: 20.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cuketa700
Vejce celé (syrové)275
Šmakoun klasik100
šmakoun provensálský50
Krupice kukuřičná35
Lučina Linie 35%200
Šunka selská nejvyšší jakosti100
Eidam 30%150

Energetická hodnota celkem: 6855 kJ

Bílkoviny (g): 142, Tuky (g): 81, Sacharidy (g): 81 SAFA (g): 41 Cukry (g): 31 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 343 kJ

Bílkoviny (g): 7.1, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 4.1 SAFA (g): 2.1 Cukry (g): 1.6 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

Sůl, pepř, česnek, pažitka

Postup přípravy

Cuketu nastrouháme na hrubém struhadle, posolíme, nechápe vypotit a vyždímáme. K vyždímané cuketě přidejte žloutky, najemno nastrouhaný sýr a šmakoun, česnek a krupici. Dochuťte solí a pepřem. Promíchejte a zlehka vmíchejte tuhý ušlehaný sníh z bílků. Rozprostřete na plech vyložený pečícím papírem a pečte v předehřáté troubě cca 30-40 minut. Po upečené nechte zchladnout, ale ne úplně. Když je placka vlažná, potřeme směsí lučiny a šmakouna s bylinkami, poklademe šunkou a pomocí pečícího papíru, na kterém jsme pekli roládu zavineme. Dáme vychladit .

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma