TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Gaspačo pro ty, kteří jako já nemohou tvrdé šlupky

Zpět
  • Autor: Jirina55
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Záleží na chuti: sůl, česnek, oregano, bazalka, citron

Energetická hodnota celkem: 2694 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 79, SAFA (g): 17, Cukry (g): 33, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 674 kJ

Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 19.8, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Salátovou okurku a rajčata oloupeme, rozmixujeme, přidáme trochu vychlazené minerálky , ochutíme citronem, solí, bazalkou a nebo podle chuti třeba česnek nebo oregano a dáme vychladit. Podáváme s trochou zakysané smetany a pokud je polévka zároveň i hlavním jídlem , podáváme s toastem z celozrnného pečiva

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři