TOPlist


Pikantní řezanka

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůtí prsa bez kůže (syrová)150
Vepřová kýta (syrová)100
Játra krůtí (syrová)150
Cibule200
Cibule šalotka100
Olej řepkový20
Naturamyl bramborový škrob5

Energetická hodnota celkem: 3337 kJ

Bílkoviny (g): 90, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 34 SAFA (g): 7 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 834 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 8.5 SAFA (g): 1.8 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

spjová omáčka,kečup, chilli paprička,medvědí česnek.

Postup přípravy

Maso nakrájené na nudličky naložíme společně s cibulí do olejové marinády s kořením a bylinkami, necháme odležet v lednici. Pak opečeme na rozpálené pánvi společně s cibulí do měkka. Nakonec zahustíme škrobem. Marináda: smícháme soj.omáčku, kečup,olej,nasekanou chilli papričku, medvědí česnek

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma