TOPlist


Hermelínová pomazánka S

  • Uživatelský recept
  • Autor: Sonka15
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sedlčanský hermelín původní český 200
Salám točený drůbeží100
Vejce celé (vařené natvrdo)55
Jogurt bílý polotučný průměr50
Majonéza Original (Hellmann´s)100
Cibule50
Hořčice plnotučná průměr20

Energetická hodnota celkem: 7158 kJ

Bílkoviny (g): 64, Tuky (g): 157, Sacharidy (g): 12 SAFA (g): 54 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1432 kJ

Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 31.4, Sacharidy (g): 2.4 SAFA (g): 10.8 Cukry (g): 1.8 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 1.4


Dochucovadla:

Sůl, pepř

Postup přípravy

Vejce uvaříme natrvrdo, Cibuli pokrájíme na drobno, hermelín, salám a vejce nastrouháme na hrubém struhadle. Pridáme cibuli, jogurt a majonézu, lžíci hořčice a vše smícháme. Dle chuti přidáme pepř, popřípadě sůl.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma