- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně průměr | 1000 |
Olej olivový | 50 |
Česnek | 50 |
Sůl | 0.5 |
Smetana zakysaná 12% | 300 |
majolka boneco | 10 |
Česnek | 50 |
Dochucovadla:
1. olej česnek sůl 2.zakysaná smetana, majolka,česnek
Energetická hodnota celkem: 5835 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 99,
Sacharidy (g): 110,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 68,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1459 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 24.8, Sacharidy (g): 27.5, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Dýni nakrájíme na půlměsíčky o síle 1centimetru, ogrilujeme a ugrilované potřeme olejem s rozetřeným česnekem a solí,nebo namáčíme do smetanovočesnekové omáčky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
Hanakomo: Dýni zásadně sejeme na kompost. Jednak se jí tam daří a jednak není vidět hromada nepořádku :-).